Academie - Verder bouwen aan jezelf.

Stichting Burger Academie (SBA) organiseert jaarlijks een aantal workshops, bijeenkomsten of masterclasses. “Verder bouwen aan jezelf” is het motto van onze academie, een heel leven lang. De onderdelen van SBA steunen op drie afzonderlijke pijlers van leerprocessen. De Academie maakt onderscheid tussen bijeenkomsten, workshops en master classes (BWM).

Ons aanbod is divers en kan in overleg aangepast worden aan de doelgroep en de doelstellingen van de organisatie. Bij enkele academieproducten werken wij ook samen met derden om kwaliteit en innovatie zo hoog als mogelijk te houden. Regelmatig evalueert Stichting Burger het aanbod met haar partners en altijd met de deelnemers zelf om zo blijvend te optimaliseren.

Van het individu tot een compleet bedrijf of afdeling, van inhouse tot een open training, de academie biedt regelmatig onderdelen voor individuele deelnemers en voor groepen aan. Ons aanbod is vaak ook maatwerk. Als u ook verder wilt bouwen aan uw organisatie of een specifieke behoefte heeft als individu kunt u contact met ons opnemen.

Bijeenkomsten, Workshops & Masterclasses (SBA)