Tony Nieuwenhuijs (2011)

Tony Nieuwenhuijs (1990) woont in Den haag ‘Ypenburg’ en volgt zijn studie als Multimedia Vormgever op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Zijn kennis is gebaseerd op het vormgeven van alle soorten grafische producten zoals banners en posters enz. Naast vormgeven zal hij ook websites gaan bouwen en beheren . Tony zal tot eind 2011 fulltime stage gaan lopen bij Stichting Burger.

Informatie

Tony heeft zijn vorige stage vervuld bij “Edit4U” en daar een hoop ervaring opgedaan met het bouwen van websites en vormgeven van visitekaartjes, banners en websites.

“Ik wil tijdens mijn stage bij Stichting Burger mijn ervaringen als web- en grafische vormgeving de praktijk brengen. Door te werken binnen Stichting Burger leer ik meer samen te werken met andere collega’s aan diverse, parallelle projecten.”

Met vriendelijke groet,
Tony Nieuwenhuijs

Stichting Burger (oud stagiair)

E: info@stichtingburger.nl