Rick Meerts

Rick Meerts (1985) is geboren en woonachtig in Den Haag en heeft aan de Rijksuniversiteit Leiden zijn Masterdiploma Bestuurskunde behaald. Vanwege zijn interesse in de werking van bestuur en politiek is hij sinds 2014 voor Stichting Burger actief als vrijwilliger.

Informatie

Ik heb mij bij Stichting Burger aangemeld als vrijwilliger omdat ik mij zeer kon vinden in de missie van de stichting en ik het belangrijk vond om na het afronden van mijn studie in praktijk relevante ervaringen op te doen. Hierbij probeer ik mijn opgedane theoretische kennis in te gebruiken in dienst van de stichting. Bij Stichting Burger ben ik nu voornamelijk bezig geweest met het opstellen van het vrijwilligersbeleid. In de toekomst lijkt het mij vooral interessant om verder aan beleid te werken en het redactieteam te kunnen versterken. Naast deze activiteiten zou ik ook graag zelfstandig en samen met anderen diverse projecten verder willen ontwikkelen en uitvoeren.

Met vriendelijke groet,

Rick Meerts