Niraï Melis

Niraï Melis MSc (1980) is sociologe, coach en redacteur. Na het volgend van haar opleidingen (kort HEAO  en Sociologie, Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid) had zij als trainee diverse opdrachten in de publieke sector. In 2011 verruilde ze het bedrijfsleven voor het leven als zzp’er. Zij richt zich op het verbeteren van de levensomstandigheden van vrouwen.

Informatie

Niraï Melis onderzoekt onder het subthema ‘Burgerschap - Gelijke Rechten?’ de gelijkheid en ongelijkheid in burgerschap tussen mannen en vrouwen. Niraï heeft al veel kennis over dit thema en samen met Stichting Burger wil zij dit thema meer aandacht geven. Ze richt zich hierbij voornamelijk op de politiek en organisaties. Voor haar werk voor Stichting Burger gaat zij in op persoonlijke, maar vooral maatschappelijke gevolgen van ongelijkheid. Dit doet zij vanuit juridisch, economisch en sociologisch perspectief.

Met vriendelijke groet,

Niraï Melis