ANBI

Stichting Burger is een onafhankelijke stichting, waarvan het bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Dirk Jan Keijser
Secretaris: Nicolaas Frederik Barthel
Penningmeester: Ard van den Borg

Contact
Indien u contact op wilt nemen met het bestuur van Stichting Burger kunt u een bericht per e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Statutaire naam: Stichting Burger

RSIN: 816963691

Contact

Vestigingsadres: Binckhorstlaan 36 (C1-10), 2516 BE Den Haag

Routebeschrijving: Kantoor Stichting Burger

Beloningsbeleid
De Stichting kent geen beloningen toe aan haar bestuursleden, ook gelden er geen vergoedingen voor vergaderingen of bijeenkomsten. De bestuursleden kunnen aanspraak maken op een vergoeding van voorkomende reiskosten in de vorm van een kilometervergoeding van € 0,19 per km en een vergoeding van de daadwerkelijk gemaakte parkeerkosten. Er is geen personeel in dienst van de stichting, noch wordt personeel, al dan niet als freelancer of uitzendkracht, ingehuurd voor de bureauorganisatie. Wel zijn er vrijwilligers in enkele vormen actief en worden er aan enkele van hen waar van toepassing vergoedingen verstrekt.

Beleidsplan (PDF)