Evenementen - Discussie in debat, on air en per stream.

Hier tref je bijeenkomsten aan die aansluiten bij onze speerpunten en thema's. Deze relevante evenementen worden door ons, onze partners en andere organisatie georganiseerd. Dus wanneer je zin hebt in een stevig debat, graag een tv programma bijwoont  o.i.d. ben je hier op de juiste plaats om je te informeren. Voor specifieke debatbijeenkomsten bezoek je ons zusterinitiatief "CafePolitiek.NL".en het "Campagneoverzicht"


Op donderdagavond 16 mei zal van 18:00 - 20:00 uur in het auditorium van de Campus Den Haag, aan Schouwburgstraat 2, het Montesquieu debat over 'Jouw Europa' worden gehouden. Dit debat is vrij toegankelijk, alleen uzelf aanmelden is wel verplicht. De Eurocommissaris Viviane Reding en Europarlementariërs Sophie In 't Veld en Judith Merkies zullen zullen tijdens dit debat spreken.

De Europese Commissie gaat in gesprek met de Nederlandse bevolking. Dat doet zij onder meer in een reeks van debatten over actuele thema's die van belang zijn voor de Nederlandse burgers. Zo zal op 16 mei, op initiatief van de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland, Eurocommissaris Viviane Reding in Den Haag een toelichting geven over het kort daarvoor verschenen Burgerschapsrapport 2013. Daarna gaan we met elkaar in debat. Graag nodigen we je uit om hier aan mee te doen.

Kijk voor meer informatie naar event, debat 'Jouw Europa'.


Add this to your website