Evenementen - Discussie in debat, on air en per stream.

Hier tref je bijeenkomsten aan die aansluiten bij onze speerpunten en thema's. Deze relevante evenementen worden door ons, onze partners en andere organisatie georganiseerd. Dus wanneer je zin hebt in een stevig debat, graag een tv programma bijwoont  o.i.d. ben je hier op de juiste plaats om je te informeren. Voor specifieke debatbijeenkomsten bezoek je ons zusterinitiatief "CafePolitiek.NL".en het "Campagneoverzicht"


Het idee van Mark Rutte kan er voor zorgen dat er een permanente economische groei komt van 1 procent in de Europese Unie. Dat stelt de denktank Open Europe woensdag.

De Britse premier David Cameron en premier Rutte hebben een voorstel gedaan om de Europese markt open te gooien voor meer diensten. Met een beperkt aantal EU-lidstaten probeert er vooruitgang te worden geboekt bij deze uitwisseling van diensten. Er zijn een aantal landen die zich hiertegen verzetten.

Open Europe berekende dat een versterkte samenwerking van een groep EU-landen leidt tot een permanente boost van ongeveer 1 procent groei voor de EU-economie.


Add this to your website