Evenementen - Discussie in debat, on air en per stream.

Hier tref je bijeenkomsten aan die aansluiten bij onze speerpunten en thema's. Deze relevante evenementen worden door ons, onze partners en andere organisatie georganiseerd. Dus wanneer je zin hebt in een stevig debat, graag een tv programma bijwoont  o.i.d. ben je hier op de juiste plaats om je te informeren. Voor specifieke debatbijeenkomsten bezoek je ons zusterinitiatief "CafePolitiek.NL".en het "Campagneoverzicht"


Inge van der Velden (1992) woont in Boxtel, nabij Den Bosch, en studeert Bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg. Zij zit momenteel in het tweede jaar van deze studie.

Een stage doen bij Stichting Burger biedt voor mij als Bestuurskundige een hoop kansen en leermogelijkheden. Als bestuurskundige houd ik mij bezig met de beschrijving, verklaring en oplossing van praktische vraagstukken die te maken hebben met het bestuur, de organisatie en het beleid van organisaties in het openbaar bestuur, in relatie tot de omgeving.

In mijn stageperiode die tot en met 15 juli duurt, zal ik de nodige kennis en ervaring op doen bij Stichting Burger. Ik wil de theorie die ik heb geleerd gaan toepassen in de praktijk. Ik ga andere bestuurskunde onderzoekers helpen bij hun onderzoek en ik ga zaken schrijven als lid van de redactie. Ook ga ik reageren op social media accounts en help ik mee aan het organiseren van een activiteit.

Met vriendelijke groet,

Inge van der Velden

Stichting Burger (Stagiaire)

E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

T: 070 361 60 68

 


Add this to your website