Evenementen - Discussie in debat, on air en per stream.

Hier tref je bijeenkomsten aan die aansluiten bij onze speerpunten en thema's. Deze relevante evenementen worden door ons, onze partners en andere organisatie georganiseerd. Dus wanneer je zin hebt in een stevig debat, graag een tv programma bijwoont  o.i.d. ben je hier op de juiste plaats om je te informeren. Voor specifieke debatbijeenkomsten bezoek je ons zusterinitiatief "CafePolitiek.NL".en het "Campagneoverzicht"Afgelopen vrijdag hadden wij al bericht over de opening van het vernieuwde Rijksmuseum door koningin Beatrix (zie hier). Het Rijksmuseum noemde de opening een ‘goede eerste dag’ met maar liefst 13.500 bezoekers. Deze drukte is niet zo gek, want de entree was gratis.

Gelukkig was het niet zo druk dat mensen urenlang in de rij moesten blijven staan. Er hing een goede, opgewekte sfeer en het museum is dik tevreden, aldus een woordvoerder van het Rijksmuseum. Wilt u het Rijksmuseum bezoeken nu het wellicht wat rustiger is dan kunt u hier kaarten bestellen.

 

Bronnen: 
Nu.nl
RijksmuseumDit bericht is geschreven door Stefan Zuierveld, stagiair bij Stichting Burger en partners. Dit bericht is geschreven op persoonlijke titel en is bedoeld om te informeren en eventueel om een discussie tot stand te brengen.


Add this to your website