De stichting Jonge Ambtenaren organiseren sinds 2007 elk jaar een bijeenkomst om jonge ambtenaren in de leeftijd van ongeveer 20 tot en met 35 jaar te inspireren. Dit jaar wordt het evenement gehouden in Arnhem met als thema ‘Jong verbindt… ... elkaar, generaties en de samenleving’. Klik hier voor het dagprogramma en hier voor de locatie. In het evenementenoverzicht kunt u meer informatie vinden (klik hier).

Dit bericht is geschreven door Stefan Zuierveld, stagiair bij Stichting Burger en partners. Dit bericht is geschreven op persoonlijke titel en is bedoeld om te informeren en eventueel om een discussie tot stand te brengen.