Evenementen - Discussie in debat, on air en per stream.

Hier tref je bijeenkomsten aan die aansluiten bij onze speerpunten en thema's. Deze relevante evenementen worden door ons, onze partners en andere organisatie georganiseerd. Dus wanneer je zin hebt in een stevig debat, graag een tv programma bijwoont  o.i.d. ben je hier op de juiste plaats om je te informeren. Voor specifieke debatbijeenkomsten bezoek je ons zusterinitiatief "CafePolitiek.NL".en het "Campagneoverzicht"


Op maandag 25 maart zal het Montesquieu Instituut van 16:30 tot 18:15 een lezing in het Engels geven in het Huis van Europa, Korte Vijverberg 5/6 te Den Haag, genaamd Poland and the European democracy. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden. Het overkoepelende thema zal gaan over wat het EU lidmaatschap van Polen sinds 2004 heeft betekent voor de voor de Poolse en de Europese democratie.

Sidonia Jedrzejewska, Europarlementariër, en Leszek Jesién, professor en specialist in Europese betrekkingen, zullen dieper ingaan op vragen zoals: zijn er conflicten tussen nationale en Europese democratie en welke lessen kunnen er worden geleerd van Polen. Deze lezing is onderdeel van de debatten serie: 'The State of the European Democracy'. Voor meer informatie over dit evenement en om uzelf in te schrijven verwijzen wij u graag door naar de website van het Montesquieu Instituut.


Add this to your website