Evenementen - Discussie in debat, on air en per stream.

Hier tref je bijeenkomsten aan die aansluiten bij onze speerpunten en thema's. Deze relevante evenementen worden door ons, onze partners en andere organisatie georganiseerd. Dus wanneer je zin hebt in een stevig debat, graag een tv programma bijwoont  o.i.d. ben je hier op de juiste plaats om je te informeren. Voor specifieke debatbijeenkomsten bezoek je ons zusterinitiatief "CafePolitiek.NL".en het "Campagneoverzicht"


Shariviënne Stroop (1994) woont in Den Haag en studeert International Business (Marketing & Communicatie), aan het ROC Mondriaan te Den Haag. Zij is momenteel aan het einde van haar 3de studiejaar en hoopt deze studie door middel van deze stage bij Stichting Burger succesvol af te ronden.

Ik ben aan deze stage gekomen door bij Binck 36 te inventariseren welke mogelijkheden er waren en ik heb toen ook gewoon zelf aangeklopt. Dit is mijn derde stage, voorheen heb ik ervaring opgedaan bij ‘Something Extra’ en ‘Open Design Garage’. Ik heb voor Stichting Burger gekozen voor mijn afstudeerstage omdat ik dit een mooie uitdaging vind om mijzelf verder te ontwikkelen en deze ervaring toe te passen in een toekomstige HBO opleiding.

Ik zal me ook bezighouden met Gastsprekers.NL. Met gebruikmaking van marketing zal ik inspelen op de behoeftes van potentiële afnemers en op die manier Gastsprekers.NL introduceren naar een groter publiek.

Door middel van mijn ervaring binnen Marketing & Communicatie hoop ik tijdens mijn stageperiode  veel te kunnen betekenen voor Stichting Burger en partners.

Met vriendelijke groet,

Shariviënne Stroop (Stagiair)

Stichting Burger

E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

T: 070 - 361 60 68

 

 


Add this to your website