Thierry Wesenbeek (1992) Woont in Leidschendam. Hij volgt de opleiding ICT Beheerder Bol4 aan het ID College. Dit jaar zal hij tijdens zijn stage bij Stichting Burger meer van het bedrijfsleven te zien krijgen en pratijkervaringen opdoen. Na het behalen van zijn MBO diploma wilt hij op het HBO verder gaan leren in de ICT branche.

“In de stageperiode tot 28 Juli 2013 zal ik bij Stichting Burger veel bezig zijn met het ICT beheer binnen het bedrijf. Tijdens mijn stage wil ik veel kennis opdoen op het gebied van beveiliging in het bedrijfsleven en wil ik evaring opdoen met het toepassen van mijn kennis en vaardigheden in de praktijk.

Ik zal mij voornamelijk bezig houden met het bieden van ICT ondersteuning aan de medewerkers. Tevens breng ik structuur aan, binnen de ICT in het bedrijf.”

Met vriendelijke groet,

Thierry Wesenbeek