Evenementen - Discussie in debat, on air en per stream.

Hier tref je bijeenkomsten aan die aansluiten bij onze speerpunten en thema's. Deze relevante evenementen worden door ons, onze partners en andere organisatie georganiseerd. Dus wanneer je zin hebt in een stevig debat, graag een tv programma bijwoont  o.i.d. ben je hier op de juiste plaats om je te informeren. Voor specifieke debatbijeenkomsten bezoek je ons zusterinitiatief "CafePolitiek.NL".en het "Campagneoverzicht"


Thierry Wesenbeek (1992) Woont in Leidschendam. Hij volgt de opleiding ICT Beheerder Bol4 aan het ID College. Dit jaar zal hij tijdens zijn stage bij Stichting Burger meer van het bedrijfsleven te zien krijgen en pratijkervaringen opdoen. Na het behalen van zijn MBO diploma wilt hij op het HBO verder gaan leren in de ICT branche.

“In de stageperiode tot 28 Juli 2013 zal ik bij Stichting Burger veel bezig zijn met het ICT beheer binnen het bedrijf. Tijdens mijn stage wil ik veel kennis opdoen op het gebied van beveiliging in het bedrijfsleven en wil ik evaring opdoen met het toepassen van mijn kennis en vaardigheden in de praktijk.

Ik zal mij voornamelijk bezig houden met het bieden van ICT ondersteuning aan de medewerkers. Tevens breng ik structuur aan, binnen de ICT in het bedrijf.”

Met vriendelijke groet,

Thierry Wesenbeek

Stichting Burger (stagiair)

E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

T: 070 - 361 60 68

 


Add this to your website