Bob Deelen (1992) woont in Vlaardingen en volgt de Bachelor opleiding bestuurskunde & overheidsmanagement aan Hogeschool Inholland Rotterdam. Met deze onderzoeksstage bij Stichting burger, die circa vijf maanden duurt, hoopt hij de aan hem toe geleerde onderwijsstof in de praktijk toe te kunnen gaan passen. Bij het zoeken naar een geschikte stageplek heb ik vooral gekeken naar...

''Een stageplaats die betrekking had op het doen van onderzoek naar de publieke sector. Het is voor mijn opleiding, en mogelijk toekomstige beroep, relevant om dan ook een stage te doorlopen bij een bedrijf waar men zich bezig houd met onderwerpen als: politiek, journalistiek, sociaal media, bestuurskundige achtergronden. Op basis van deze onderwerpen was de afweging om bij Stichting Burger stage te lopen gebaseerd, omdat ik er vanuit ga dat ik dat hier kan realiseren. ''Het activeren en motiveren van de stem van en naar de burger zal zeer waarschijnlijk de drijfveer zijn die mij door deze stage heen zal doen leiden''. (Om hier ervaring over op te doen is al een enorme stap die ik deze periode hoop te kunnen gaan zetten)''.

Aan het einde van zijn Bachelor studie hoopt hij nog een Master opleiding te gaan volgen aan de Universiteit van Rotterdam, Utrecht of Amsterdam

''Onderzoek''

Gedurende mijn onderzoeksstage hoop ik vanuit stichting burger een onderzoek te kunnen verrichtten m.b.t. de gevolgen die de 100.000+ gemeente maatregel die het nieuwe kabinet Rutte II heeft voorgesteld. Met de nadruk op wat voor gevolgen deze maatregel zal hebben op de kleinschalige democratie binnen gemeenten.

Met vriendelijke groet,

Bob Deelen