Micha de Vries (1993) woont in Monster, Westland. Ze studeert momenteel art & design aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ze zit nu in haar derde jaar en loopt stage bij Stichting Burger tot Juni 2013 om praktijkervaring op te doen. Na het behalen van haar diploma wilt Micha naar de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag om daar de opleiding beeldende vormgeving te studeren.Op haar huidige opleiding....

leert ze veel over conceptueel ontwerpen en het werken met verschillende materialen zoals; klei, papier, karton, markers en verf. Ze schildert en illustreertgraag in haar vrije tijd. Hiervoor liep ze stage bij Scrap XL, waar ze veel workshops deed met kinderen en studenten. Ze verwacht hier bij Stichting Burger een goede praktijkervaring op te doen omdat hier veel variatie aan opdrachten wordt aangeboden. Ze wil hier graag haar grafische vaardigheden verder ontwikkelen en leren toepassen in de praktijk

Met vriendelijke groet,

Micha de Vries